NieuwsWij hebben onderstaande maatregelen opgesteld naar aanleiding van landelijke richtlijnen voor contactberoepen. Wij willen vragen aan iedere leerling om deze maatregelen door te lezen en zich hier ook aan te houden. Dankjewel alvast.

1: Was voorafgaand aan de les je handen met zeep, minimaal 20 sec.
Gebruik bij voorkeur papierendoekjes om je handen af te drogen.
2: Schud geen handen.
3: Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en verhoging (vanaf 38 graden).
4: Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten.
5: Alvorens je in de auto stapt desinfecteer je je handen met hand-gel / vochtige doekjes die in de auto staat.
6: Leerling mag zelf bepalen of hij/zij een mondkapje/handschoenen wil dragen. De leerling moet zelf zorg dragen voor deze beschermingsmaterialen.

2 controlevragen voorafgaand aan iedere les:

1: Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID19 gehad?
2: Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid, of benauwdheidsklachten?

Extra maatregelen tijdens de rijles:

1: Maximaal 2 personen in de lesauto. (1 leerling en instructeur) De instructeur rijdt zelf met handschoenen aan naar de volgende leerling.
2: Na de les desinfecteert de leerling zelf het stuur, deurhendels, versnellingspook, handrem,
hoofdsteun, sluiting veiligheidsgordel, stoelknoppen en touchscreen. Reinigingsdoekje gaat in een afsluitbaar zakje en wordt door de leerling zelf mee naar huis genomen.


Dankjewel voor je medewerking!
Vriendelijke groet, Hans, Marleen en MichaelDe leeftijdsgrens voor het behalen van het A rijbewijs is verlaagd van 24 jaar naar 21 jaar

Het CBR maakte 12 september bekend dat de wetswijziging al was ingegaan op 12 juli. Kandidaten die 21 jaar oud zijn kunnen vanaf november hun onbeperkte motorrijbewijs behalen. Geslaagde kandidaten die voor hun 24e het A motorrijbewijs hebben behaald krijgen een code 80 op hun rijbewijs. Dit betekend dat zij bevoegd zijn om een categorie A2 motor te besturen tot dat de code 80 na 2 jaar vervalt of binnen die 2 jaar 24 jaar oud worden. Hierna zullen zij automatisch in het bezit zijn van een A motorrijbewijs.


Kampioenen!

Met trots kunnen wij als sponsor onze jongens van Black Eagles feliciteren met het behalen van hun kampioenschap!
Gefeliciteerd en op naar nog een succesvol jaar!


Rij-Proef Black Eagles Rosmalen

Afgelopen zaterdag hebben maar liefst 7 spelers van de Black Eagles een proefles genoten van Sponsor Van Heugten. De eerste keer in een auto en dan de snelweg op, is best spannend. Maar met de begeleiding van Vader en zoon van Heugten, werden de deelnemers gerust gesteld en kregen ze het vertrouwen om de rit te maken.